Η εταιρεία
μας

SCROLL DOWN

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

H εταιρεία "Xημικά Ξωξάκος" (ChemiX) ιδρύθηκε το 1945 από το Nικόλαο M. Ξωξάκο και οι δραστηριότητές της σήμερα περιλαμβάνουν την εμπορία και αντιπροσωπείες Α' υλών καθώς και προσθέτων για τις βιομηχανίες/βιοτεχνίες. Επίσης, αναλαμβάνει την αποθήκευση προϊόντων τρίτων.

Tα υψηλής ποιότητας κι επώνυμα προϊόντα, συνοδευόμενα από υπευθυνότητα, συνέπεια και “μετά πώληση υποστήριξη πελάτη” (after sale customer support) έχουν εδραιώσει την εταιρεία μας στις αγορές που δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Ρουμανία και Μάλτα) για παραπάνω από 75 χρόνια.

Στηριζόμενοι στην πολυετή πείρα μας και στο άρτια κι επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις και τις τάσεις των αγορών για να εισάγουμε καλύτερα προϊόντα, τελευταίας τεχνολογίας, πιο υγιεινά και φιλικά στο περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι να δίνουμε καινούργιες ιδέες & λύσεις στους πελάτες για να βγάζουν καινοτόμα και βιώσιμα προϊόντα. Μέλημα μας είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η βιωσιμότητα του πλανήτη μας. Σαν στόχους μας έχουμε την ασφάλεια (Safety) των ανθρώπων και των προϊόντων μας, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διακινούμε (High Quality Products) και την υπεύθυνη εξυπηρέτηση του πελάτη (Customer Satisfaction). Ταυτόχρονα, μένουμε πιστοί σε ένα Κώδικα Δεοντολογίας Υψηλών Αξιών που μας παροτρύνει να χτίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον, εφαρμόζοντας κριτήρια ESG που έχουν ουσία. Έτσι, προσφέρουμε στην κοινωνία και διατηρούμε την κοινωνική μας συνείδηση.

Αν θέλετε κι εσείς να μπείτε στον κύκλο των πελάτων που μας εμπιστεύεται, τόσα χρόνια τώρα, για να βρούμε λύσεις και νέες ιδέες προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, στο βέλτιστο δυνατό κόστος, καλέσετε μας για να μιλήσετε με κάποιον εξειδικευμένο συνεργάτη μας στο τομέα που δραστηριοποιήστε.

Στόχος μας είναι ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη Γη, χρησιμοποιώντας Ασφαλή & Ποιοτικά προϊόντα που έχουν παραχθεί με ηθικό τρόπο (ethically produced).

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ